“Στόχος τώρα η πρόκριση στους Ολυμπιακούς” (video)

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου τιμήθηκαν με την ειδική βράβευση των ανερχόμενων ταλέντων και μετά το τέλος τς εκδήλωσης του ΠΣΑΤ έβαλαν νέους στόχους.
Η Χριστίνα Μπούρμπου είπε: “Για μας αυτό το βραβείο είναι σημαντικό. Δεν το περιμέναμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας. Το πιο δύσκολο σε αυτή την ηλικία που είμαστε τώρα είναι να συνδυάσεις τον Πρωταθλητισμό με το σχολείο. Θα καταφέρουμε κι άλλους στόχους αν συνεχίσουμε την προπόνηση με το ίδιο πείσμα και την αγάπη για αυτό το άθλημα”.
Η Μαρία Κυρίδου
είπε: “Να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τους εφόρους του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και τους προπονητές της Εθνικής Ομάδας. Την Κωπηλατική Ομοσπονδία και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που είναι πάντα δίπλα μας αλλά κυρίως θα ήθελα να ευχαιρστήσω τον διευθυντή του 2ου Λυκείου Καλαμαριάς που μας στήριξε πέρσι όταν είχαμε ένα πρόβλημα με τις απουσίες και τη διεύθυνση Αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας και στη ΓΓΑ που μας βοήθησασν σε αυτό το θέμα. Να ευχαριστήσουμε και τις οικογένειές μας. Είχαμε φέτος αυτές τις επιτυχίες και τώρα έχουμε ακόμη πιο υψηλούς στόχους. Να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Είναι κάτι αρκετά δύσκολο αλλά αυτός δεν μας σταματάει από το να προσπαθήσουμε για να το κατακτήσουμε”.
Keywords
Τυχαία Θέματα