Μαρινάκης: " Αυτή η πρόκριση ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας μας " (video)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσιοποίησε βίντεο μέσω της web tv του συλλόγου, με την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", μετά την ιστορική νίκη - πρόκριση επί της Μίλαν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τον προπονητή και τους παίκτες για την επιτυχία τους, τόνισε ότι μπορούν να κατακτήσουν το
ελληνικό πρωτάθλημα και ανακοίνωσε έξτρα πριν 500.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

" Θέλω να σας συγχαρώ όλους. Ήταν μία μεγάλη νίκη αλλά και μία σπουδαία απόδοση όλων σας και αυτό μετράει διπλά. Επίσης ήταν πιο η πιο ιστορική νίκη και η μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρω πως είχαμε τις δυσκολίες μας αλλά είμαστε εδώ όπως το εχω δει αυτό και για πολλούς από εσάς. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές. Όταν πανηγυρίζουμε το κάνουμε όλοι μαζί και το έχω δει πολλές φορές και μου αρέσει.

Επομένως αυτό που θέλω από εσάς πρωτίστως είναι να ξέρετε πως είστε ικανοί να κερδίσετε το ελληνικό πρωτάθλημα και από εδώ και πέρα δεν πρέπει να χάνετε από κανέναν. Να έχουμε μόνο νίκες. Και πιστεύω πως εφόσον γίνει αυτό θα έχουμε σοβαρές πιθανότητες να γίνουμε πρωταθλητές. Συνεχίστε να προχωράτε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς αλλά και τον προπονητή σας που έχει προσπαθήσει για το καλύτερο. Όλους επίσης που είναι στο τεχνικό επιτελείο και όσοι είναι γύρω σας. Είμαστε όλη μία οικογένεια και σήμερα το πριμ σας είναι μισό εκατομμύριο ".
Keywords
Τυχαία Θέματα