Στο reboot του "Walker, Texas Ranger" θα πρωταγωνιστήσει ο Jared Padalecki

Μετά το "Supernatural", το χάος.

Τον επόμενο ρόλο του φαίνεται πως βρήκε ο Jared Padalecki μετά το "Supernatural".

Σύμφωνα με το THR, ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο reboot του "Walker, Texas Ranger", το οποίο θα φέρει τον απλό τίτλο "Walker". Θα ενσαρκώνει τον Cordell Walker, ο ο οποίος επιστρέφει στην κανονική του ζωή και στην οικογένειά του μετά από δύο χρόνια όπου ήταν μυστικός αστυνομικός.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: "Επίκεντρο είναι ο Cordell Walker, ένας

άνδρας που γυρίζει στην οικογένειά του, ενώ ερευνά εγκλήματα σε μια από τις πιο ελίτ ομάδες του κράτους. Χήρος και πατέρας δύο παιδιών επιστρέφει στο Όστιν, μετά από δύο χρόνια, όπου δούλευε σαν μυστικός για μια πολύ σημαντική υπόθεση, μόνο για να ανακαλύψει ότι τον περιμένει περισσότερη δουλειά στο σπίτι. Ο Walker και η νέα του συνεργάτης, μία από τις λίγες γυναίκες στην ιστορία των Texas Rangers, γίνονται οι σύγχρονοι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος μας, ακολουθούν τον δικό του ηθικό κώδικα και πολεμούν γι'αυτό που πρέπει, ασχέτως των κανόνων".

Η σειρά θα γραφτεί από την Anna Fricke, γνωστή μέσα από τα "Being Human", "Valor" και "Everwood", και θα είναι εκτελεστική παραγωγός με τον Padalecki. Η αρχική σειρά είχε σαν πρωταγωνιστή τον Chuck Norris και έτρεξε για οχτώ σεζόν (1993-2001). Ήταν βασισμένη στην ταινία "Lone Wolf McQuade" (1983), όπου πρωταγωνιστούσε πάλι ο Norris και μετά τη λήξη της σειράς, απέκτησε και μια ταινία-συνέχεια με τον τίτλο "Trial By Fire" (2005). Στη σειρά είδαμε πολλούς guests, μεταξύ άλλων τους Tobey Maguire, Hulk Hogan και Danny Trejo.

Τον Padalecki μπορούμε να τον απολαύσουμε στην 15η και τελευταία σεζόν της σειράς "Supernatural", η οποία θα αποτελείται από 20 επεισόδια και αναμένεται να ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου. Όταν η σειρά τελειώσει, θα έχει μεταδώσει συνολικά 327 επεισόδια

Παρακάτω ακολουθεί μια διαγραμμένη σκηνή από το 300ο επεισόδιο. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για την τηλεοπτική σεζόν 2019-20 και να μας πείτε τη γνώμη σας για τη νέα σειρά στα σχόλια.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Τηλεοπτικό Πρόγραμμα Φθινοπώρου 2019 - Πότε έρχονται παλιές και νέες σειρές Game of Thrones Cast's Reaction to Reading the Final Script To νέο βιβλίο του Stephen King κατευθύνεται στη μικρή οθόνη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα