Γκουαρντιόλα: “Δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο Σίλβα”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προσπάθησε να προλάβει πιθανή τιμωρία του Μπερνάντο Σίλβα από την αγγλική ομοσπονδία και τόνισε πως θα ήταν λάθος μια τέτοια απόφαση. Ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε στο πλευρό του Πορτογάλου παίκτη, ο οποίος κινδυνεύει να τιμωρηθεί για ένα tweet, στο οποίο δημοσιοποίησε μια φωτογραφία του Μεντί με το λογότυπο της “Conguitos”, μιας σοκολάτας στην Πορτογαλία. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής
είχε σπεύσει να σβήσει το συγκεκριμένο tweet και λίγο αργότερα έγραψε: “Δεν μπορεί καν κάποιος να αστειεύεται με έναν φίλο στις μέρες μας, παιδιά”.

Παρόλα αυτά, η οργάνωση “Kick it Out” προχώρησε σε καταγγελία για ρατσιστικό περιεχόμενο και πλέον ο Πορτογάλος κινδυνεύει με τιμωρία.

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: “Αν θέλουν να ρωτήσουν τον Μπερνάρντο, εκείνος θα είναι ανοιχτός να μιλήσει. Αλλά πρώτα, πρέπει να γνωρίζει ακριβώς για ποιό άτομο μιλάμε. Αν συμβεί κάτι, θα είναι λάθος επειδή ο Μπερνάρντο είναι ένα εξαιρετικό άτομο. Δεν έχει τίποτα να κάνει με το χρώμα του δέρματος ή της εθνικότητας”.
Keywords
Τυχαία Θέματα