Τι ψάχνει στο «φινάλε»

Οι πέντε αγώνες που απομένουν για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, έχουν αξία και για την επόμενη ημέρα των «ερυθρόλευκων». Ναι μεν ο Πέδρο Μαρτίνς ζητάει μόνο νίκες στο τελευταίο κομμάτι της περιόδου, ωστόσο σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχές σε παίκτες οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολύ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ρίχνοντας μία ματιά στο ρόστερ των «Πειραιωτών» θα δούμε παίκτες οι οποίοι δεν πρόλαβαν να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν. Χαρακτηριστικότερο
παράδειγμα όλων είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν που επρόκειτο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο κύπελλο Ελλάδας. Έπαιξε μόνο στη ρεβάνς με τη Λαμία στο Φάληρο, όπου παραβιάστηκε η εστία του σε τη μοναδική επίθεση της ομάδας από τη Φθιώτιδα. Ουσιαστικά ήταν ένας εκ των θεατών του αγώνα.

Επίσης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος περιμένει για το ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μπορεί να αποτελέσει μία από τις λύσεις στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς του καλοκαιριού. Και το αναφέρουμε τούτο, διότι ενδέχεται να καθυστερήσει η ενσωμάτωση των Μεριά και Σισέ στην αποστολή του Ολυμπιακού εφόσον προχωρήσουν μακριά οι Εθνικές τους ομάδες στην τελική φάση του Κυπέλλου Αφρικής, που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο από τις 15 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου.

Τα υπόλοιπα ματς είναι ευκαιρία και για τον Φράνκο Σολδάνο προκειμένου να αγωνιστεί. Αποκτήθηκε το χειμώνα, αλλά στην ιεραρχία έμεινε πίσω από τον Χασάν και τον Γκερέρο. Στο κάδρο λογικά θα μπει και ο Ζιλ Ντίας, ο οποίος όσο πρόλαβε να παίξει, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Σίγουρα ξεχωρίζει η εμφάνισή του στο πρώτο ματς με την Ντιναμό Κιένου στο Καραϊσκάκη, όπου πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα