Στο πιο λυπηρό easter egg μετατράπηκε πρόταση γάμου στο παιχνίδι Spider Man

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Έχουμε δει πρόταση γάμου σε διάφορα events όπως αθλητικούς αγώνες και τώρα είδαμε και πρόταση μέσω παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το Kotaku, το πρόσφατο Spider Man από την Insomniac Games φαίνεται να συμπεριλαμβάνει ένα πολύ λυπηρό easter egg στην μαρκίζα θεάτρου και ο λόγος ακολουθεί παρακάτω.Tον Μάιο του 2018, ο Tyler

Schultz παρακάλεσε την εταιρεία να τον βοηθήσει να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του μέσα από το παιχνίδι και μετά από πολλά παρακάλια, εν τέλει το θέλημά του έγινε.

Αυτό που δεν είχε υπολογίσει βέβαια ήταν το τι μπορούσε να γίνει από τότε μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα έγινε το προφανές. Οι δυο τους χώρισαν, η Madison τα έφτιαξε με τον αδερφό του Tyler και επομένως ο τελευταίος έμεινε με την...πρόταση στο χέρι.

Οι δύο τους φαίνεται να χώρισαν δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά όπως είναι λογικό, λόγω του γεγονότος, η εταιρεία έσπευσε να του προτείνει να γίνει αλλαγή. Ενώ αρχικά ο νεαρός αρνήθηκε, στη συνέχεια ζήτησε από την Insomniac να αλλάξει το όνομα και να βάλει αυτό της γιαγιάς του, η οποία έφυγε πρόσφατα από καρκίνο και του έδωσε το πρώτο του Spider Man comic.

Δυστυχώς ούτε ο άνθρωπος αράχνη μπορεί αν τους σώσει όλους και ελπίζουμε το γεγονός αυτό, να αποτελέσει παράδειγμα για όλους εκείνους εκεί έξω που έχουν τέτοιες φαεινές ιδέες.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Insomniac εξηγεί πώς επετεύχθει η 4K ανάλυση και το HDRMarvel’s Spider-Man: The Heist – DLC 1 Teaser | PS4PAX West 2018: Το Day One update του Spider-Man θα περιλαμβάνει το Photo Mode

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα