Ανακοινώνει χορηγό ο Καρυπίδης

Οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Άρης, προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών εταιρειών που ψάχνουν τρόπους διαφήμισης μέσω του ποδοσφαίρου.

Ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είναι έτοιμος να ανακοινώσει εντός της εβδομάδας που αρχίζει συμφωνία με χορηγό για το μπροστινό μέρος της φανέλας.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» βλέπει πως η υπομονή του αποζημιώνεται καθώς πέρα από τα χορηγικά προγράμματα που τρέχουν,
είναι κάποια ακόμη στα σκαριά τα οποία εφόσον ολοκληρωθούν θα εκτοξεύσουν τα έσοδα στα ύψη.

Ο ίδιος μαζί με τους στενούς του συνεργάτες ήταν το τελευταίο διάστημα σε διαρκής συζητήσεις με στοιχηματικές εταιρείες και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ήδη έχει κατασταλάξει στην πιο συμφέρουσα πρόταση.

Γενικώς πρόκειται για κινήσεις που θα δώσουν σημαντικές «ανάσες» στο ταμείο της ΠΑΕ, ενώ στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε και τα έσοδα που προέκυψαν από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Μέσα σε λίγες ώρες ο αριθμός τους πέρασε τις 7.000 κομμάτια, ενώ λόγω των καλών εμφανίσεων και των θετικών αποτελεσμάτων οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ πιστεύουν πως ο συγκεκριμένος αριθμός είναι πιθανό να πιάσει πενταψήφιο νούμερο.
Keywords
Τυχαία Θέματα