Κλοπ: «Δεν χρειάζεται συμβουλές ο Τζέραρντ»

Το εγκώμιο του Στίβεν Τζέραρντ για το ξεκίνημα που έχει κάνει στην προπονητική του καριέρα με την Ρέιντζερς έπλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ ανέλαβε φέτος την ομάδα της Γλασκώβης στην πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, έχοντας περάσει ένα διάστημα στις ακαδημίες των «ρεντς».

Στα πρώτα του 13 ματς ως προπονητής έχει υποστεί μόνο μία ήττα από την Σέλτικ και ο τεχνικός της Λίβερπουλ τονίζει ότι ο παλαίμαχος Άγγλος μέσος δεν χρειάζεται συμβουλές για την νέα
του δουλειά.

«Όταν ξεκίνησα ως προπονητής, δεν ζήτησα συμβουλές από κανέναν γιατί δεν ήξερα από ποιον να ζητήσω. Ο Στίβεν δεν ζητά συμβουλές γιατί δεν τις χρειάζεται. Είμαστε σε επαφή, αλλά όχι για συμβουλές. Έχει κάνει ένα θαυμάσιο ξεκίνημα και δεν είναι έκπληξη ότι έχασε από την Σέλτικ. Είναι η κορυφαία ομάδα στην Σκωτία, αλλά πλέον δεν είναι 50-60% καλύτερη από την Ρέιντζερς όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η Ρέιντζερς πλησιάζει και μόνο έτσι μπορεί να φτάσει την Σέλτικ κάποια στιγμή. Επίσης τα πήγε καλά και στην Ευρώπη, οπότε ο Τζέραρντ φτιάχνει μία καλή ομάδα», είπε ο Κλοπ στην Mirror.
Keywords
Τυχαία Θέματα