Στο δρόμο της επιστροφής ο Τόνσο!

Ένα καλό σενάριο πιθανόν να αποτελέσει και την πιο ευχάριστη είδηση στο… λυκαυγές της θερινής μεταγραφικής περιόδου στην Τρίπολη.

Σύντομα, ίσως και εντός της ημέρας, αναμένεται με καλά πληροφορημένες πηγές να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Τόνσο στον Αστέρα!

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το φινάλε της περσινής σεζόν – όπου και ο Λατινοαμερικανός άσσος ζήτησε να βρει μια άλλη «στέγη» υψηλότερων προδιαγραφών (προφανώς και απολαβών) – μέχρι και σήμερα ο παίκτης που σημάδεψε πέρυσι με τις εμφανίσεις του την πορεία των Αρκάδων,
δεν μπόρεσε να βρει αυτό που έψαχνε (στην Τουρκία και αλλού) με αποτέλεσμα να εξετάζεται πλέον πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο επανένταξής του στην ομάδα της Πελοποννήσου.

Η περίπτωση του Τόνσο ταιριάζει αρκετά, με αυτό που ζητάει μέχρι σήμερα ο Παντελίδης για την τόνωση της γραμμής κρούσης. Ταιριάζει με το έντονο – και φέτος – νοτιοαμερικάνικο στοιχείο στην ομάδα (έξι είναι ήδη στο ρόστερ) όπως και με το δικό του στιλ παιχνιδιού.
Βέβαια ο ίδιος θα πρέπει να τρέξει πολύ έτσι ώστε να βρει θέση καθώς ο ανταγωνισμός στους χώρους όπου κινείται στο γήπεδο, είναι μεγάλος!

Ο ίδιος στην παρούσα φάση δεν είναι 100% έτοιμος να παίξει όμως εάν ολοκληρωθεί η επιστροφή του, αυτό θα μπορεί να γίνει αμέσως μετά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όλα βέβαια στο επίπεδο του ανεπίσημου από την ΠΑΕ όπου προφανώς υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά πράγματα στην παρούσα φάση, όπως η προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα