Ο Χασάν πήρε θέση υπέρ του Σαλάχ

Θέση υπέρ του Μοχάμεντ Σαλάχ στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον παίκτη της Λίβερπουλ και την αιγυπτιακή ομοσπονδία πήρε ο Αχμέντ Χασάν.

Ο Σαλάχ εξέφρασε προ ημερών τα παράπονά του προς την ομοσπονδία για την αντιμετώπιση που είχε στο πρόσφατο Μουντιάλ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι λόγω της έλλειψης ασφάλειας για τα μέλη της αποστολής, οπαδοί χτυπούσαν συνεχώς την πόρτα του ξενοδοχείου του για να του ζητήσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Ο παίκτης της Λίβερπουλ, είχε ζητήσει από την ομσπονδία έξτρα φύλαξη γι' αυτόν και τους
συμπαίκτες του προκειμένου να παραμείνουν απερίσπαστοι.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, μέσω Twitter, αφού πρώτα πόσταρε φωτογραφία του μαζί με τον Σαλάχ, τόνισε ότι τα αιτήματα του συμπαίκτη του ήταν δικαιολογημένα.

«Ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει στο στρατόπεδο της ομάδας. Ο Σαλάχ δεν μπορούσε να μετακινηθεί πουθενά ελεύθερα λόγω των φιλάθλων. Για παράδειγμα, αν από εμένα ζητούν μία φωτογραφία, από τον Σαλάχ ζητούν 100 και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Στην Λίβερπουλ, ο Σαλάχ έχει τον δικό του φρουρό τον οποίον έχει τοποθετήσει ο σύλλογος και είναι φυσικό δικαίωμα για έναν τόσο σημαντικό και ικανό παίκτη. Ο σύλλογος το ήξερε από μόνος του αυτό και ο Σαλάχ δεν χρειάστηκε να ζητήσει κάτι.

Όλοι ξέρουν πόσο επαγγελματίας είναι ο Σαλάχ, είναι μία ταπεινή ιδιοφυία και το σημαντικό είναι ότι όταν διεκδίκησε τα δικαιώματά του δεν το έκανε μόνο για τον εαυτό του, αλλά το ζήτησε για όλους.

Γνωρίζω παρ' όλα αυτά ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να επιλύσουν το ζήτημα γιατί στόχος όλων είναι το καλό της Εθνικής ομάδας», τόνισε ο Χασάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα