Στηρίζει τον Μαρτίνς και ξεκινάει τον σχεδιασμό

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να στηρίξει άμεσα τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, στηρίζοντας το πλάνο που έχει καταστρώσει με τον Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Πορτογάλο τεχνικό και να του δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο στόχος των Πειραιωτών την εφετινή αγωνιστική περίοδο είναι η κατάληψη της δεύτερης
θέσης στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένη με το έργο του Πορτογάλου τεχνικού και θεωρούν πως ο χρόνος είναι σύμμαχός του, στην προσπάθειά του, να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους “ερυθρολεύκους”. Επίσης, στέκονται στη δουλειά που κάνει ο Πορτογάλος στου Ρέντη και θεωρούν πως ήδη φαίνονται τα πρώτα δείγματά της.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας θα ξεκινήσουν από τώρα επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, μετά από τις εισηγήσεις που θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ζητήσει την απόκτηση τουλάχιστον εντός κεντρικού αμυντικού, ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού και ενός επιθετικού, ο οποίος θα έχει έφεση στο σκοράρισμα και θα κληθεί να κάνει τη διαφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα