Στην κορυφή των πωλήσεων του Ιουλίου το Octopath Traveler

Η Nintendo στην κορυφή.

Η αναφορά του NPD για τον Ιούλιο δείχνει ότι η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch, Octopath Traveler, διέπρεψε στις πωλήσεις.

Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος μήνας που αποκλειστικότητα του Switch κατακτά την πρώτη θέση, καθώς το Mario

Tennis Aces βρέθηκε στην κορυφή του Ιουνίου. Για την ακρίβεια, η κονσόλας της Nintendo τα πάει εξαιρετικά καλά, καθώς μέσα στην πρώτη δεκάδα πωλήσεων του Ιουλίου περιελάμβανε πέντε παιχνίδια-αποκλειστικότητες του Switch συμπεριλαμβανομένων των Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Super Mario Odyssey.

Η έκθεση του Ιουλίου σημείωσε επίσης ότι το Switch είναι η μόνη πλατφόρμα που δείχνει αύξηση των πωλήσεων παιχνιδιών σε ετήσια βάση, καθώς οι πωλήσεις λογισμικού σε δολάρια αυξήθηκαν σχεδόν κατά 70% σε σύγκριση με πέρυσι, παρόλο που οι ψηφιακές πωλήσεις στις πλατφόρμες της Nintendo δεν περιλαμβάνονται στις εκθέσεις του NPD. Το Switch ήταν επίσης η καλύτερη πλατφόρμα hardware του Ιουλίου, τόσο σε κερδισμένα δολάρια όσο και σε πωλήσεις συνολικών αντιγράφων.

Παρόλο που η Nintendo πήγε εξαιρετικά καλά, ο υπόλοιπος κλάδος είχε επίσης ένα σπουδαίο μήνα. Το PlayStation 4 παραμένει η πιο επιτυχημένη πλατφόρμα από έτος σε έτος και οι πωλήσεις hardware σε δολάρια για το Xbox One αυξήθηκαν σχεδόν κατά 50% σε σύγκριση με τον περασμένο Ιούλιο, ενώ οι ετήσιες πωλήσεις αυξήθηκαν σχεδόν κατά 60%. Τον Ιούλιο του 2018 οι δαπάνες σε όλο το hardware, το λογισμικό και τα αξεσουάρ αυξήθηκαν κατά 14% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2017.

Πάμε όμως να δούμε τη λίστα με την πρώτη δεκάδα:

Octopath Traveler Grand Theft Auto V Mario Kart 8 Deluxe Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy The Legend of Zelda: Breath of the Wild Far Cry 5 Super Mario Odyssey The Crew 2 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Mario Tennis AcesΗ Square Enix ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στον μήνα πως το Octopath Traveler θα διανέμει πάνω από ένα εκατομμύριο κόπιες, και είπε πως πρέπει να περιμένουμε και άλλα παιχνίδια όπως το Octopath Traveler, στο μέλλον.

Για περισσότερα, διαβάστε το review μας για το παιχνίδι και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece Πώς το Octopath Traveler κατάφερε να γίνει μια τόσο μεγάλη επιτυχία Το Octopath Traveler ξεπερνά τα 1 εκατομμύριο αντίγραφα παγκοσμίως Octopath Traveler - Overview Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα