Από το Netflix έρχεται το sequel της τηλεταινίας του "Death Note"

Για το κανάλι, η ταινία του 2017 υπήρξε "μεγάλη επιτυχία".

Ένα sequel για την τηλεταινία "Death Note" του Netflix βρίσκεται στα σκαριά, και ακολουθεί μάλιστα τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η πρώτη.

Σε μία αναφορά του THR, σχετική με το μέλλον των ταινιών του Netflix, επιβεβαιώθηκαν και τα σχέδια για το sequel του

"Death Note". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Greg Russo, ο οποίος θα υπογράψει και το σενάριο του reboot της ταινίας "Mortal Kombat", ετοιμάζει το σενάριο για τη συνέχεια του γνωστού manga και anime που διασκεύασε σε live-action το Netflix.

Δεν υπάρχει, ωστόσο, καμία επιπλέον αναφορά σχετικά με το αν θα επιτρέψει ο σκηνοθέτης Adam Wingard για να κρατήσει τα ηνία του sequel, όπως και δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία που θα ακολουθήσει και το cast που θα συμμετέχει.

Το THR τόνισε τα λόγια του επικεφαλής περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos, ο οποίος αποκάλεσε την ταινία "Death Note", μία μεγάλη επιτυχία για την υπηρεσία streaming. Τα λόγια του ίσως και να ηχούν περίεργα, ειδικά στους φαν του anime και του manga, αφού δεν φάνηκε η ταινία να γνώρισε ιδιαίτερα καλή απήχηση στο κοινό.

Όσον αφορά το γνωστό ιαπωνικό "Death Note", πρόκειται για το manga που συνέγραψε ο Tsugumi Ohba, συμπλήρωσε με τα σχέδια του ο Takeshi Obata και έτρεχε από τη 1η Δεκεμβρίου του 2003, μέχρι και το 2006. Η πλοκή υπερφυσικού μυστηρίου ξεκινά με έναν μαθητή πρότυπο, τον Yagami Light. Πρόκειται για τον πανέξυπνο νεαρό, με ιδιαίτερο αίσθημα αυτοδικίας, που πέφτει "τυχαία" πάνω σε ένα σημειωματάριο, με τον τίτλο "Death Note". Ένα σημειωματάριο που του δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσει τη δικαιοσύνη που θεωρεί σωστή, και έρχεται με δύο αντίτιμα: έναν shinigami, με το όνομα Ryuk, που τον ακολουθεί και την απώλεια μιας θέσης στον παράδεισο και την κόλαση μετά τον θάνατο του. Στην πορεία θα γνωρίσει τη νέμεσις του, τον μυστηριώδη L, που θα αντιταχθεί στις πράξεις του και θα του βάλει μεγάλα εμπόδια.

Το sequel του "Death Note" δεν πρόκειται για το μοναδικό sequel που προετοιμάζει το Netflix. Μετά από 11 εκατομμύρια θεατές που παρακολούθησαν την ταινία "Bright", μέσα στις τρεις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της, ο σκηνοθέτης David Ayer μαζί με τον Will Smith είναι έτοιμοι για να φέρουν τη συνέχεια της ταινίας, παρά την κακή κριτική που έλαβε.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤο τέλος του γ*** κόσμου δεν θα έρθει ακόμα αλλά θα συνεχίσει για 2η σεζόν[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixThe Angel (Ο Άγγελος) | Επίσημο τρέιλερ [HD] | Netflix (Υποτιτλισμένο)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα