Στην «κιτρινόμαυρη» βραδιά τιμήθηκαν οι πρωταθλητές

Σε μια λιτή αλλά ιδιαίτερα όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι του ερασιτέχνη Άρη στο καφέ του «Κλ. Βικελίδης» τιμήθηκαν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα των λεγόμενων «μικρών» σπορ την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ο στίβος, το βόλεϊ, το τζούντο, η κολύμβηση, η πυγμαχία, η πάλη, το Kick Boxing, είναι αθλήματα που έδωσαν φέτος διακρίσεις στους κιτρινόμαυρους (σε όλες τις κατηγορίες) και τα μέλη του Δ.Σ. του ερασιτέχνη αποφάσισαν να τιμήσουν όσους πάλεψαν
(προπονητές και αθλητές) παρά τις πολλές - κατά γενική ομολογία - δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Ειδικά η δεύτερη θέση που κατέβαλαν τα γυναικεία τμήματα του βόλεϊ και του ποδοσφαίρου στα πανελλήνια πρωταθλήματα, ήταν επιτυχίες που δείχνουν το βάθος της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Δημήτρης Γουλιέλμος μαζί με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, αλλά και τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ Βαγγέλη Αγγέλου.

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι του συλλόγου είχαν πολλά χρόνια να δουν μια ανάλογη πρωτοβουλία γεγονός που δείχνει αν μη τι άλλο την ομοψυχία που υπάρχει σε όλα τα τμήματα και την καλή μεταξύ τους συνεργασία.
Keywords
Τυχαία Θέματα