Γιατράς: «Θέλουμε ξανά Θεσσαλονίκη!»

Δεν είχε και πολλά να σχολιάσει ο Μάκης Γιατράς μετά το τέλος του αποψινού (6/6) αγώνα του Προμηθέα Πάτρας με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Η απόδοση της ομάδας του δεν ήταν καλή, η ήττα ήταν βαριά, οπότε ο προπονητής της αχαϊκής ομάδας προτίμησε να αναφερθεί στην επιθυμία του για το μέλλον!

"Νομίζω δεν αξίζει να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα πριν τον αγώνα και προέκυψε και ένα πρόβλημα
με τον Πράδερ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια και έκανε το 2-0. Εμείς θέλουμε να ξαναέρθουμε στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα και να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας για την 3η θέση. Πλέον στόχος μας η νίκη το Σάββατο στην έδρα μας για να μην κλείσει σύντομα η σειρά", ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιατρά στη συνέντευξη Τύπου.

Για το λόγο που έμειναν έξω βασικοί παίκτες της ομάδας του, τόνισε: "Η επιλογή ήταν δική μας. Ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες όπως ο Φαγέ, ο Λίποβι και ο Χολ για να παίξουν οι νέοι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Οι παίκτες αυτοί παίζουν 30-35 λεπτά σε κάθε παιχνίδι και σε πολλά έφτασαν τα 40 λεπτά σχεδόν. Τους δώσαμε μερικές ανάσες ξέροντας ότι αυτό μπορεί να κοστίσει. Πλέον τους θέλουμε ξεκούραστους το Σάββατο".

Ρωτήθηκε εάν αυτή την απόφαση την πήρε πριν από το παιχνίδι ή μέσα στη διάρκεια, για να απαντήσει: "Είδαμε ότι το παιχνίδι δεν μπορούσαμε να το πάρουμε. Βάλαμε τον Μαντζούκα, τον Καραΐσκο και τον Σκούφη για να πάρουν και παραστάσεις. Είχαμε εκτός τους Σαλούστρο, Έλις και Μιλόσεβιτς. Στα 2 λεπτά βγήκε με ενοχλήσεις και ο Πράδερ, οπότε δεν είχαμε πολλές επιλογές. Παρόλα αυτά τα νέα παιδιά είναι στο ρόστερ του Προμηθέα και τα πιστεύουμε. Για αυτό τα βάζουμε και παίζουν".
Keywords
Τυχαία Θέματα