Cyberpunk 2077: Καμία περίπτωση αποκλειστικότητας για την PC έκδοση

Κάποιο store θα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Ή μπορεί και όχι.

Η developer εταιρεία του Cyberpunk 2077, CD Projekt Red δήλωσε πως στη προσπάθεια της να διαθέσει το νέο της παιχνίδι σε όσο περισσότερους gamers γίνεται, θα θέσει ως στόχο της να προσφέρει το νέο Cuberpunk 2077 σε όσες το δυνατό περισσότερες πλατφόρμες γίνεται.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία

δήλωσε στο Twitter, "Στόχος μας είναι να κάνουμε το Cyberpunk 2077 διαθέσιμο σε όσο περισσότερους gamers γίνεται, στην πλατφόρμα της επιθυμίας τους".

Our goal is to make Cyberpunk 2077 available to as many gamers as possible on their platform of choice. https://t.co/AHSEGPwx3y

— Marcin Momot (@Marcin360) 21 Μαρτίου 2019 Το παραπάνω tweet ήταν μια απάντηση στην ερώτηση ενός fan σχετικά με μια πιθανή αποκλειστικότητα του παιχνιδιού για το Epic Games Store για την PC έκδοση του.

Μπορεί η διάθεση του παιχνιδιού σε πολλές πλατφόρμες να είναι "στόχος" της εταιρείας, αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι είναι κάτι σίγουρο. Παρόλα αυτά, το στούντιο έκανε γνωστές τις προθέσεις του, καθώς η ίδια η CD Proejkt Red έχει στην ιδιοκτησία της μερικές πλατφόρμες πώλησης παιχνιδιών, όπως το GOG Galaxy.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceΗγετικό στέλεχος της CD Projekt Red εντάσσεται στη δημιουργική ομάδα του Cyberpunk 2077Cyberpunk 2077: Εξερευνήσιμα θα είναι τα περισσότερα κτίρια του παιχνιδιούΊσως αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα