Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφος και θύμα του – “Βλέπω στην τηλεόραση κουβέντες που δεν έχω πει”

Σάλος έχει ξεσπάει μετά τις καταγγελίες σε βάρος του παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλου, από πρώην σύντροφό του.Remaining Time-0:00FullscreenMute

O πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα έκανε διαρροή προσωπικών στιγμών με thn πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιος σάλος. Ηδη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι παρελθόν για τους Ράδιο Αρβύλα ενώ απολύθηκε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm της Κύπρου.

Η

ίδια δεν επιθυμεί να γίνουν γνωστά τα στοιχεία της και υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που καλούν μέλη της οικογένειάς της και τους γνωστοποιούν ότι είναι εκείνη που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η 30χρονη σήμερα κοπέλα μίλησε στο T-live στον Alpha λέγοντας πως “είμαι λίγο πιεσμένη γιατί με παίρνουν συνέχεια από κανάλια τηλέφωνο, βλέπω στην τηλεόραση κουβέντες που δεν έχω πει ή δεν έχω μιλήσει καν με τις συγκεκριμένες

εκπομπές. Αισθάνομαι άσχημα γιατί ενοχλούν άτομα από το περιβάλλον μου, τα οποία δεν έχουν σχέση, είτε δεν είχαν γνώση του συμβάντος.

Αλλά χαίρομαι που ακούστηκαν αυτά στη Βουλή από τον Τσακαλώτο και σήμερα πάλι που άκουσα τον υπουργό να λέει ότι θα αυστηροποιηθούν οι ποινές για τέτοια εγκλήματα. Αυτό μου δίνει μία χαρά είναι ότι μέσα από αυτό που έζησα θα αλλάξει κάτι στην κοινωνία. Δεν είναι απλά μία διαρροή προσωπικών στιγμών. Εγώ το βρίσκω καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυτή την πράξη. Οπότε είμαι αισιόδοξη ως προς αυτό.

Επίσης είχα ξανά επικοινωνία με την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα και τον κύριο Κανάκη και είπαν ότι θα με στηρίξουν και το εκτιμώ πολύ” ήταν τα λόγια της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τα οποία ζήτησε να μεταφερθούν μέσα από το T-live.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα