ΠΑΟΚ: Ανέβασε στροφές ο Βιεϊρίνια

Ευχάριστα μαντάτα στη σημερινή (16/12) προπόνηση του ΠΑΟΚ για τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ο Ρουμάνος προπονητής να μπορεί να τον συμπεριλάβει στο πλάνο του για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (19/12) στην Τούμπα, για τη 15η αγωνιστική της Super League

1. Αντιθέτως, οι Λούκας Τέιλορ, Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η επόμενη μέρα της νίκης στους Ζωσιμάδες βρήκε το αγωνιστικό τμήμα στη Νέα Μεσημβρία να ξεκινάει την προετοιμασία του για τον επίσης δύσκολο αγώνα της Κυριακής (19.12) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια κι ασκήσεις.

Ευχάριστα νέα ήρθαν κι από το ιατρικό δελτίο. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με την ομάδα, με τους Λούκας Τέιλορ, Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα να είναι οι μόνοι που συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά και να υποβάλλονται σε θεραπείες.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (17.12) θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία“.

Keywords
Τυχαία Θέματα