Γιατρός Αγουέρο: “Καμία σχέση το πρόβλημα στην καρδιά με τον κορωνοϊό ή το εμβόλιο”

Το πρόβλημα του Σέρχιο Αγουέρο με την καρδιά προκλήθηκε από κάποιον ιό που έχει περάσει στο παρελθόν και δεν υπάρχει καμία συσχέτιση με τον κορωνοϊό ή το εμβόλιο. Τη συγκεκριμένη είδηση γνωστοποίησε ο γιατρό του ποδοσφαιριστή, Ρομπέρτο Πέιδρο.

“Ήμουν πολύ ανήσυχος και όταν είδα τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν: “Αν ήσουν ο γιος μου, θα σου συνιστούσα να το πας με αυτόν τον τρόπο. Πιθανότατα θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζω και οι αρρυθμίες μπορεί να μην ξαναεμφανιστούν ποτέ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Πιστεύουμε ότι η καρδιακή επέμβαση

θα λύσει το πρόβλημα, αλλά η συμβουλή μας είναι να μην κάνει αθλήματα που απαιτούν υψηλή απόδοση και περιλαμβάνουν υψηλό ποσοστό σωματικής και ψυχικής πίεσης για αρκετές ώρες την ημέρα”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια είπε:

“Πιθανότατα η μικρή ουλή που εντοπίστηκε κοντά στην καρδιά του προέρχεται από έναν ιό που έχει περάσει κάποια στιγμή στη ζωή του και δεν εντοπίστηκε ποτέ, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον κορονοϊό ή με το ίδιο το εμβόλιο”.

Την Τετάρτη (15/12) ο Σέρχιο Αγουέρο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Ο άσος της Μπαρτσελόνα με δάκρυα στα μάτια είπε “αντίο” στο ποδόσφαιρο υπογραμμίζοντας ότι πρόσφερε όσα μπορούσε στο χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα