Στα σκαριά ταινία "Saints Row" με τον σκηνοθέτη του "The Fate of the Furious" στο τιμόνι

Και fast και furious ο Johnny Gat δηλαδή;

Ο F. Gary Gray, σκηνοθέτης των "The Fate of the Furious", "Straight Outta Compton", "The Negotiator" και "The Italian Job", θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς των βιντεοπαιχνιδιών Saints Row.

Όπως δημοσίευσε το Deadline, η ανάπτυξη της ταινίας βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, με τον Greg Russo να έχει κληθεί για τη συγγραφή του σεναρίου. Ο Russo αυτόν τον καιρό δουλεύει πάνω

σε ένα reboot ταινίας Mortal Kombat από την Warner Bros., όπως και σ' ένα reboot των ταινιών του Resident Evil.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, αλλά οι ταινίες φέρεται να αντλούν έμπνευση από τα παιχνίδια, τα οποία ακολουθούν τη συμμορία Third Street Saints που δρα στις πόλεις Stilwater και Steelport. Το ντεμπούτο της σειράς στο Xbox 360 ήταν αρκετά πιο σοβαρό, σε σχέση με τα sequel που αύξησαν το χιούμορ και τη δράση, οπότε ίσως ο F. Gary Gray να είναι μια σωστή επιλογή.

Να σημειώσουμε πως το κινηματογραφικό project που εργάζεται αυτόν τον καιρό ο Gray, δεν είναι άλλο από το "Men In Black: International", που αναμένεται στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι, στις 13 Ιουνίου.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceSonic The Hedgehog - Official TrailerΠρώτο trailer για το θριλερικό "21 Bridges"Trailer για τη νέα sci-fi ταινία τρόμου "Perfect"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα