Κορεό που μας αφήνουν άφωνους! (pics & videos)

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στο τελευταίο εντός έδρας φετινό ματς της ομάδας τους στο Champions League έστειλαν το μήνυμά τους: "Έτοιμοι να χρωματίσουμε την Ευρώπη" εννοώντας στα κυανέρυθρα χρώματα. Με αφορμή αυτή την εξέδρα το novasports.gr έκανε το γύρο της Ευρώπης για να βρει τα καλύτερα και πιο πρόσφατα κορεό που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Σε κάθε γωνιά της Ευρώπης το ποδόσφαιρο εμπνέει. Γνωστά και άγνωστα
κορεό δίνουν το δικό τους στίγμα, το δικό τος χρώμα και το δικό τους ρυθμό σε μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Την ομορφαίνουν. Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα και πιο "ψαγμένα" κορεό που περνούν το δικό τους μήνυμα.

Ντόρτμουντ
Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έχουν αναγάγει σε τέχνη τη δημιουργία κορεό και στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ έφτιαξαν ίσως το καλύτερο όλων των εποχών, όχι τόσο από άποψη φαντασίας, όσο από άποψη μηνύματος και συγκινησιακού περιεχομένου, καθώς κάθε οπαδός, κάθε φίλαθλος ομάδας έχει τις ανάλογες εμπειρίες με τον δικό του πατέρα όταν τον πήγαινε στο γήπεδο.

"Σαν παιδί ερχόμουν στο γήπεδο με τον πατέρα μου κι αυτός επίσης μικρός ερχόταν με τον δικό του". Το ποδόσφαιρο στη ζωή ενός άντρα σε μερικές μόνο λέξεις.

Σπάρτακ Μόσχας

Οι οπαδοί της Σπάρτακ Μόσχας δημιούργησαν ένα μοναδικό κορεό στο οποίο απεικονίζεται ένας οπαδός της ομάδας να έχει βγάλει τη φλεγόμενη καρδιά του και να τη δίνει στην ομάδα για να τη βοηθήσει στο ματς με τη Γενισέι. Το κορεό συνοδεύτηκε από το μήνυμα: "Μπορούμε να καταλάβουμε την αποτυχία, αλλά δε συγχωρούμε την έλλειψη θέλησης".

Φερεντσβάρος

Στο πρόσφατο ματς των πράσινων με τη Βίντι οι οπαδοί της ομάδας ετοίμασαν ένα φανταστικό κορεό το οποίο παρουσιάζει μια "κραυγή" ενός πιλότου την ώρα της επίθεσης.

Λουκέρνη

Στον ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Τουν, οι οπαδοί της Λουκέρνης ετοίμασαν ένα υπέροχο κορεό με εναλλαγές οι οποίες αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.

Λέγκια Βαρσοβίας

Οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας είναι γνωστοί για τα μοναδικά κορεό που έχουν δημιουργήσει κατά το παρελθόν και τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν για το ποδόσφαιρο και το οπαδικό κίνημα. Έτσι στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λέγκια Γκντανσκ (απόσταση 400χλμ) πήραν κανονικά θέση στην εξέδρα και ανέβασαν ένα πανό που κάλυπτε όλη την εξέδρα τους με μήνυμα: "Ο ρυθμός είναι καλύτερος από τη ζωή"

Σεντ Γκάλεν

Η Σεντ Γκάλεν συμπλήρωσε 140 χρόνια ιστορίας και στο πρόσφατο ματς με τη Λουκέρνη το γιόρτασε με τους φιλάθλους της να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε όλο το γήπεδο.

Νυρεμβέργη

Η Νυρεμβέργη είναι κοντά στον υποβιβασμό και πριν από μερικές μέρες φιλοξένησε τη Μπάγερν Μονάχου. Οι οπαδοί της παρά την απογοητευτική χρονιά της συμπαραστάθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο. Κορεό, πανό και σημαίες για την ομάδα που θέλει για προπονητή της τον Νταμίρ Κάναντι.

Μπράγκα

Στο πρόσφατο ματς της Μπράγκα με τη Μπενφίκα οι οπαδοί των γηπεδούζων θέλησαν να αναδείξουν την πόλη τους η οποία στην Πορτογαλία "ζει" στη σκιά της Λισσαβόνας και του Οπόρτο, αλλά η ομάδα τους την έχει βάλει για τα καλά στο χάρτη της Ευρώπης. Εντυπωσιακό πανό που έκανε το γύρο του κόσμου.

Ραπίντ Βιέννης

Στον πρόσφατο τελικό του ασυτριακού κυπέλλου ανάμεσα στην Σάλτσμπουργκ και την Ραπίντ οι οπαδοί των πράσινων δημιούργησαν ένα κορεό στο οποίο υπερίσχυε το πράσινο με το άσπροκαι στο κέντρο του είχε έναν ταύρο στα χρώματα της Σάλτσμπουργκ (από το σήμα της ομάδας) και έναν ταυρομάχο να τον "καρφώνει".

Δείτε και το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται το κορεό:

Ουνιόν Βερολίνου

Στη Β' Γερμανίας οι HammerHearts, οπαδοί της Ουνιόν, ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό κορεό για τα 15 χρόνια του συνδέσμου τους στο ματς με το Αμβούργο.

Χάμαρμπι

Σε ένα κλασικό ντέρμπι της Στοκχόλμης αναμετρήθηκαν πριν από μερικές μέρες η Χάμαρμπι με τη Τζουργκάρντεν και οι οπαδοί της πρώτης ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό κορεό με εναλλαγές.

Μπάνικ Οστράβα

Ένα από τα λιγότερο διαδεδομένα ευρωπαϊκά ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στην Μπάνικ Οστράβα και την Οπάβα στην Τσεχία με την απόσταση των 30χλμ. να κάνει την γειτνίαση μεταξύ τους ασφυκτική. Οι οπαδοί της Μπάνικ στο πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι ανέβασαν ένα κορεό που παρουσίαζε την ομάδα τους ως βασιλιά της περιοχής και την Οπάβα ως τον γελοτοποιό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα