Η Sega θα γυρίσει την προσοχή της σε ήδη υπάρχοντα IP λόγω μειωμένων εσόδων

Θα συγκεντρωθεί σε παιχνίδια όπως Persona, Sonic, και Yakuza.

Μετά από χαμηλά κέρδη, η SEGA αποφάσισε να γυρίσει στις ρίζες τις με παιχνίδια όπως Persona, Sonic, και Yakuza και να μην εμπλακεί στην δημιουργία καινούργιων IP.

Σύμφωνα με το Tweaktown, τα κέρδη της SEGA

για το 2018 πέσανε κατά 70% (23 εκατομμύρια δολάρια).

Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία αποφάσισε να συγκεντρωθεί στα ήδη υπάρχοντα franchises και ίσως φέρει και ένα δυο επανακυκλοφορίες ή remasters.

Παρόλο που τίτλοι όπως Yakuza και Persona έχουνε "κολλήσει" με το PlayStation, "τα καινούργια παιχνίδια θα έρθουν σε όλα τα συστήματα. Από PC και mobile μέχρι κονσόλες επόμενης γενιάς όπως το PS5".

Τους ευχόμαστε καλή τύχη στο μέλλον και περιμένουμε με ανυπομονησία για το τι θα μας φέρουν αυτοί οι βετεράνοι του gaming.

Και μιλώντας για SEGA, πρόσφατα κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία Sonic, αποσπώντας μικτές αντιδράσεις.

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece. Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.IGN GreeceΑνακοινώθηκε το αξιαγάπητο adventure παιχνίδι TamarinΌπως φαίνεται υπάρχει ακόμα ένα LEGO Star Wars παιχνίδι στην παραγωγήΕκατομμυριούχος θέλει να κάνει τα Battle Royale παιχνίδια πραγματικό άθλημα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα