Στα ''χνάρια'' του Roach τα αυτοκίνητα του Cyberpunk 2077

Έχετε δει ποτέ αυτοκίνητο στη σκεπή;

Ο τελευταίο μεγάλος τίτλος της CD Projekt Red, πέρα από το γεγονός ότι κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια, μας σύστησε και μία πληθώρα από glitches που αφορούσαν την Roach, το άλογο του Geralt.

Τα glitches εμφανιζόντουσαν όταν ο παίκτης καλούσε το άλογο, ένας μηχανισμός που σας επέτρεπε ανά πάσα στιγμή να ταξιδέψετε με ταχύτητα τις περιοχές του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Pawel Sasko στο VG247 (Μέσω PCGamer), ο εν λόγω

μηχανισμός θα προστεθεί και στο Cyberpunk 2077 και θα αφορά τα οχήματα που θα έχετε την δυνατότητα να συλλέξετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Είτε επιλέξετε μία μηχανή είτε ένα αυτοκίνητο, με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορείτε να το καλείτε στο σημείο που είστε, αντί να θυμηθείτε σε ποιο στενό το παρκάρατε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Sasko δήλωσε επίσης ότι οι παίκτες θα έχουν ένα garage με οχήματα που θα έχουν συλλέξει, ενώ θα χρειαστεί να επιλέξουν ένα ως το κύριο όχημά του. Μέχρι στιγμής η εταιρεία ανάπτυξης δεν έχει αποφασίσει το όριο του αριθμού των οχημάτων που θα μπορείτε να αποθηκεύσετε, ωστόσο δεσμεύεται ότι θα είναι ικανοποιητικός.

Εάν ανυπομονείτε να εξερευνήσετε το δυστοπικό κόσμο του Cyberpunk 2077, θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τις 16 Απριλίου, όταν και θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και Η/Υ.

IGN Greece The Witcher 3 Nintendo Switch Trailer - E3 2019 8 λεπτά Monster Hunter World Witcher Crossover Gameplay Monster Hunter: WorldThe Witcher 3: Wild Hunt collaboration trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα