Νέα θέση εργασίας για το Metroid Prime 4

Ενδιαφέρεστε;

Retro Studios ανέβασαν στο Twitter ότι ψάχνουν έναν Art Director για το Metroid Prime 4.

Η περιγραφή αναφέρει ότι η δουλειά είναι πολύ σημαντική στην ανάπτυξη του παιχνδιού, τονίζοντας ότι ο Art Director είναι αυτός που ηγείται της καλλιτεχνικής γραμμής του παιχνιδιού.

Όπως

μπορείτε να δείτε και παραπάνω η δουλειά απαιτεί κάποιον ο οποίος θα βεβαιώσει ότι θα διατηρηθεί το όραμα του παιχνιδιού. Τα Retro Studios είχαν και παλαιότερα ανακοινώσει ότι ψάχνουν νέα ταλέντα καθώς η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκινούσε πάλι από την αρχή.

Η τελευταία ανακοίνωση πάντως σχετικά με το πόστο του Art Director δείχνει ότι το παιχνίδι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του. Αν και η Nintendo δήλωσε ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται σε πλήρη ισχύ ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, το γεγονός ότι το όλο project ξεκίνησε πάλι από την αρχή σε συνδυασμό με την αναζήτηση Art Director δείχνει ακριβώς τα αντίθετα.

Ένα είναι σίγουρο πάντως. Μόλις το παιχνίδι είναι έτοιμο, θα το μάθετε πρώτοι από εμάς. Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

IGN GreeceRocket League - Radical Summer TrailerSniper Ghost Warrior Contracts - Teaser TrailerAmid Evil - Episode 7 "The Void" Release Date Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα