Αρχή έκαναν τα γυρίσματα της prequel σειράς του "Game of Thrones".

Σε μια γνωστή τοποθεσία.

Οι κάμερες άρχισαν τα γράφουν για την άτιτλη ακόμα prequel σειρά του "Game of Thrones".

"Η τοποθεσία των γυρισμάτων είναι γνωστή: Η Βόρεια Ιρλανδία, στην οποία έγινε και η παραγωγή του GoT σε όλη της την διάρκεια. Άγνωστο παραμένει αν το prequel θα ταξιδέψει και σε άλλες χώρες", είπε μια πηγή στο EW.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι η σειρά δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως για ολόκληρη σεζόν από το ΗΒΟ και αυτήν την στιγμή,

γυρίζεται μόνο το πιλοτικό επεισόδιο.

Το cast αποτελείται μέχρι στιγμής από τους Naomi Watts ("Gypsy","Ophelia") και Josh Whitehouse ("Poldark"), αλλά και τους Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp, Toby Regbo και Miranda Richardson ("Harry Potter").

H SJ Clarkson θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Παρελθοντικά δημοσιεύματα την ήθελαν να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη του "Bond 25" – κάτι που θα την έκανε την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη για το franchise. Προηγούμενες δουλείες της είναι οι σειρές των Netflix/Marvel, "Jessica Jones" και "The Defenders", όπως και το "Orange is the New Black".

Η Jane Goldman αναλαμβάνει χρέη showrunner ενώ υπογράφει το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο, το οποίο είναι βασισμένο σε μία ιστορία που εμπνεύστηκε μαζί με τον George R.R. Martin. Μαζί με την Goldman και τον Martin, στη σειρά θα έχουν τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και οι James Farrell, Jim Danger Gray, Vince Gerardis και Daniel Zelman, με τον Chris Symes ως συν-εκτελεστικό παραγωγό.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του "Game of Thrones" και θα δούμε το ταξίδι από την Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) στην πτώση του πολιτισμού, τη σκοτεινότερη της περίοδο, γνωστή και ως Τhe Long Night. Μεγάλη πιθανότητα να μάθουμε την πραγματική καταγωγή των White Walkers και άλλα πολλά που μας βασανίζουν εδώ και οχτώ σεζόν.

Το prequel μάλλον θα κάνει την εμφάνισή του στο τέλος του 2020 ή την άνοιξη του 2021. Πολλές λεπτομέρειες να είναι ακόμα άγνωστες, γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΟμαλά κυλούν οι τρεις spinoff σειρές του "Game of Thrones"Μια 'μαγική' προσθήκη εισέρχεται στην prequel σειρά του "Game of Thrones"Οχτώ νέες προσθήκες αποκτά το prequel του "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα