Σουάρες: «Θα τους κερδίσουμε»

Ο Λουίς Σουάρες υπογράμμισε πως η Μπαρτσελόνα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο επικείμενο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μεγάλο ντέρμπι του «Καμπ Νου» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Λοπετέγκι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αρχικά, ο Σουάρες τόνισε: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε κι ελπίζουμε πως θα γίνει τώρα. Τα clasico είναι clasico. Λαμβάνεις υπόψιν τα τελευταία αποτελέσματα, όπως πέρσι που είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα οπότε παίξαμε πιο άνετα,
όμως δεν ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος. Σε αυτά τα ματς προσπαθείς να είσαι ο ίδιος, αλλά δεν είσαι. Επικεντρώνεσαι περισσότερο στο στόχο σου, παρουσιάζεσαι πιο συγκεντρωμένος. Η αδρεναλίνη είναι περισσότερη».

Στη συνέχεια, ο επιθετικός των Καταλανών τόνισε για τον Λοπετέγκι: «Ένας νέος προπονητής είναι πάντα ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες, για να δείξουν ότι θέλουν να είναι καλοί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί διαθέτουν παίκτες με ποιότητα και ταλέντο».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Όλοι ξέρουν τι παίκτης είναι, αλλά μια ομάδα είναι πάνω από κάθε όνομα. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες στη Ρεάλ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εμείς πρέπει να τους προσεγγίσουμε κατάλληλα και να μην σκεφτόμαστε για το τι παίκτες μπορεί να έχει η αντίπαλη ομάδα ή το ότι ο Κριστιάνο λείπει».
Keywords
Τυχαία Θέματα