Αντετοκούνμπο: «Θα βοηθήσω σαν ηγέτης» (video)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τόνισε πως είναι ο ηγέτης των Τέξας Λέντζεντς και πως θέλει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να φτάσουν στους εφετινούς τους στόχους. Ο μικρός αδερφός των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει την καριέρα του στη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς στη G League, με στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στους «Μαβς» την επόμενη σεζόν, μέσω των εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει.


Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Νιώθω έτοιμος. Έχω κατανοήσει τα συστήματά μας. Γνωρίζω πού πρέπει να βρίσκονται όλοι στο παρκέ. Όντας ο ηγέτης θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες του».

Στη συνέχεια, ο διεθνής Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: «Είναι πολύ πιο εύκολο για μένα τώρα. Δούλεψα για ένα μήνα με τους Ντάλας Μάβερικς. Πλέον προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, ώστε να είναι όλοι στην κατάλληλη θέση. Γίνεται πιο εύκολο για όλους, όταν συζητάμε για κάθε φάση. Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά και πιστεύω ότι θα έχω μία καλή σεζόν».

Το σχετικό βίντεο:

All-Access: Building on his experience with the @dallasmavs, @Kostas_ante13 is stepping up as a leader for the @TexasLegends#MFFL | #NBA pic.twitter.com/KJHUOFmqfw

FOX Sports Southwest (@FOXSportsSW) October 26, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα