Σόλσκιερ: “Πρέπει να μείνει ο Πογκμπά”

Υπέρ της παραμονής του Πολ Πογκμπά στο έμψυχο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τάχθηκε ανοιχτά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων” υπογράμμισε πως δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα του τη νέα σεζόν, χωρίς τον Γάλλο παίκτη, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από εισήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Σόλσκιερ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο Πολ ανυπομονεί για το αυριανό παιχνίδι. Είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένας από τους
καλύτερους παίκτες μας στα κρίσιμα ματς. Ξέρει ότι το ματς με την Παρί δεν ήταν και το καλύτερό του, οπότε είναι απολύτως συγκεντρωμένος στο να κάνει έναν καλό αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Επίσης, δεν μπορώ να τον δω να μην παίζει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη σεζόν”.

Στη συνέχεια, ο Νορβηγός τεχνικός υπογράμμισε: “Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι και οι συζητήσεις για τα συμβόλαια θα γίνουν αργότερα. Για την ώρα όλοι στρέφουμε την προσοχή μας στην Μπαρτσελόνα γιατί ξέρουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα εδώ”.
Keywords
Τυχαία Θέματα