As: "Ευκαιρία να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!"

Σε αφιέρωμα σχετικά με τις αήττητες ομάδες σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η ισπανική εφημερίδα "As" αναφέρεται -βεβαίως- και στον ΠΑΟΚ, που οδηγεί χωρίς ήττα την κούρσα του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Μάλιστα, η αναφορά είναι ιδιαίτερα τιμητική για τους "ασπρόμαυρους".

Συγκεκριμένα, γράφει η εφημερίδα: "Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που αήττητη οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.
Δέκα πόντους μπροστά από τον Ολυμπιακό (σ.σ.: δεν υπολογίζονται οι βαθμοί από το ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός που είναι σε εκκρεμότητα), έχοντας ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, λόγω επεισοδίων που δημιούργησαν οι οπαδοί του σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (σ.σ. ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί για το ντέρμπι με την ΑΕΚ).

Μετά από 27 αγωνιστικές, η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου έχει συγκομιδή 24 νίκες και 3 ισοπαλίες και βαδίζει προς το τρίτο του πρωτάθλημα, το προηγούμενο το κατέκτησε 34 χρόνια πριν.

Ο πρώτος του σκόρερ είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με επτά γκολ, μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς για την Αλ Ιτιχάντ, που είχε σκοράρει εννέα.Στον ΠΑΟΚ αγωνίζονται δύο Ισπανοί, ο Κρέσπο, που είναι αναντικατάστατος έχοντας παίξει σε όλα τα παιχνίδια και έχει σκοράρει και δύο γκολ, και ο Κάνιας, που δεν έχει ακόμη σκοράρει σε 13 συμμετοχές. Στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται και ο Αλίν Τόσκα, που έχει παίξει στη Λα Λίγκα.
Ο ΠΑΟΚ, με τη φοβερή φετινή του πορεία, μεγαλώνει το όνομα του στην Ευρώπη και εδώ που έφτασε οφείλει να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κλειδώσει τον τίτλο, έχοντας ευκαιρία να γράψει ιστορία, αν τον κατακτήσει και αήττητος!"
Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα