"Ο Σαββίδης προκάλεσε κοσμογονία!"

Ο Αλέξης Κούγιας συνηθίζει να ταράζει τα νερά με τις δηλώσεις που κάνει κι αυτό έπραξε για άλλη μία φορά. Τα μεσάνυκτα της Τρίτης προς Τετάρτη (10/4) φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5 και σχολίασε την επίδραση που έχει ο Ιβάν Σαββίδης τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Αναφέρθηκε, όμως, και σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
Συγκεκριμένα,
για το θέμα των εισιτηρίων που δεν έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με την ΑΕΛ (14/4), είπε: «Θα ήταν ιδανικό να γεμίσει το γήπεδο, δεν έχει γεμίσει ποτέ. Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε ποτέ εισιτήρια αλλά και να ζητούσε ούτε και εμείς θα το δίναμε. Ο μοναδικός τρόπος να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και η ΑΕΛ να υποβιβαστεί, είναι να γίνουν εκτεταμένα επεισόδια. Βαθμολογικά δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα παρά μόνο με αφαιρέσεις βαθμών. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι ανακουφισμένος με την απόφαση μου».

Για την επιρροή του Ιβάν Σαββίδη τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε: «Η οικογένεια Σαββίδη έχει προκαλέσει κοσμογονία στον ΠΑΟΚ και ειδικά ο τρόπος που οι άνθρωποί του και οι ίδιοι ενεργούν φέτος, αποτελούν μπροστάρηδες για την κοσμογονία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που εμφανίζει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική υγεία. Μπορεί να έχει κάποια εύνοια από τη διαιτησία, αλλά αυτή είχαν πάντα οι ισχυρές ομάδες. Ο τρόπος που διαχειρίζεται πλέον τους οπαδούς του δείχνει πολλά».

Για τον Ελ Καντουρί και τη συνάντηση που είχε μαζί του στην Πάτρα, δήλωσε (θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν διένεξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena την περασμένη σεζόν): «Συνάντησα την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Πάτρα και έμεινα στο ίδιο ξενοδοχείο γιατί είχα μια δουλειά. Εκεί είδα τα παιδιά της ομάδας, όπως τον Βιεϊρίνια και άλλους. Βρήκα και τον Ελ Καντουρί και τον αγκάλιασα (γελούσε ο Βιεϊρίνια), αιφνιδιάστηκε, του είπα ποιος είμαι και του ζήτησα συγγνώμη για ότι έγινε. Και αυτός μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα και τα βρήκαμε. Ό,τι έγινε, ήταν θέμα έντασης. Τον κάλεσα μέχρι και στο σπίτι μου στη Μύκονο να τον φιλοξενήσω το καλοκαίρι, αλλά και να τον πάω όπου θέλει με το σκάφος μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα