Σωκράτης: "Πήρα τη σωστή απόφαση"

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της Άρσεναλ αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι στην Ντόρτμουντ και το Kicker άδραξε την ευκαιρία να του κάνει συνένετυξη ελέω του επαναληπτικού στο Champions League ανάμεσα στην ομάδα της Βεστφαλίας και την Τότεναμ.

Φυσικά η κουβέντα δε θα μπορούσε να αρχίσει από άλλου πέρα από την μετακόμισή του στο Λονδίνο: "Πήρα τη σωστή απόφαση. Υπάρχουν πάρα πολλοί σταρ.
Κάθε ομάδα έχει έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα η τελευταία ομάδα του πίνακα, η Φούλαμ, έχει καλύτερους παίκτες από το Ανόβερο".

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "H Bundesliga είναι κοντά στην Premier League. Όποιος έρχεται από την Γερμανία δεν χρειάζεται μεγάλο χρόνο προσαρμογής.Για μένα το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη είναι το Αγγλικό, μετά η Bundesliga και αργότερα έρχεται το Ισπανικό".

Ερωτηθεί για τη Ντόρτμουντ είπε: "Μου λείπει η Ντόρτμουντ, το στάδιο και οι φίλαθλοι. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη. Μπορώ να φανταστώ ότι η Ντόρτμουντ μπορεί να χτυπήσει την Τότεναμ, αλλά δεν μπορεί να προλάβει το 3-0 του Wembley".

Τέλος, για την μάχη του γερμανικού πρωταθλήματος είπε: "Στην Ντόρτμουντ θα πάει ο τίτλος. H Μπορούσια θα βρίσκεται πάντα στη καρδιά μου, το 2019 πρέπει να είναι η χρονιά της".
Keywords
Τυχαία Θέματα