Σμιντ: «Κακή διαιτητική απόφαση το πέναλτι»

Ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας έκανε λόγο για μια κακή διαιτητική απόφαση, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για τη ρεβάνς, με μοναδικό στόχο την ανατροπή του εις βάρος της σκορ.

Χαρακτηριστικά, ο Σμιντ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη Λισσαβόνα: «Στην Ιταλία πρέπει να νικήσουμε. Η διαφορά δύο γκολ δεν είναι η καλύτερη, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο, αλλά δεχθήκαμε ένα

γκολ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά δεν είναι εύκολο απέναντι σε αυτήν την ομάδα, η οποία είναι πολύ καλά οργανωμένη και αμύνεται με πολλούς παίκτες».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Κατά τη γνώμη μου, το πέναλτι είναι μια κακή απόφαση του διαιτητή. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Στη διοργάνωση αυτή, παίζουμε με πολύ καλές ομάδες συνέχεια και αυτές οι ομάδες είναι πολύ αποτελεσματικές και καταφέρνουν να κερδίζουν τέτοιου είδους αγώνες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με την Ιντερ με διαφορά δύο τερμάτων, πρέπει να είμαστε επιθετικοί και ταυτόχρονα να μη δεχθούμε γκολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα