Σλοβενία: Αμφίβολος για Ελλάδα ο Όμπλακ

Σλοβενία: Αμφίβολος για Ελλάδα ο ΌμπλακageorgiΔευ, 11/16/2020 - 07:16

Η Σλοβενία μπορεί να παραταχθεί χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα Γιάν Όμπλακ στον «τελικό» του ομίλου Nations League κόντρα στην Ελλάδα.

Οι Σλοβένοι κέρδισαν δύσκολα χθες βράδυ το Κόσοβο 2-1 και διατηρήθηκαν στην κορυφή του 3ου Ομίλου της League C, χωρίς όμως τον γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος αποσύρθηκε από τη βασική ενδεκάδα λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του χθεσινού ματς, δίνοντας τη θέση του στον Βιντ Μπέλετς.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Όμπλακ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο, στον οποίο πριν από τέσσερα χρόνια είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση μετά από μία άτσαλη πτώση σε παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Οι ιθύνοντες της Εθνικής Σλοβενίας θα περιμένουν να δουν αν οι ενοχλήσεις θα υποχωρήσουν ώστε ο παίκτης να μπορέσει να ταξιδέψει για την Αθήνα ενόψει του ματς της Τετάρτης, όπου οι Σλοβένοι χρειάζονται να μην ηττηθούν προκειμένου να κερδίσουν την άνοδο στην League Β.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Slovenia - Ποδόσφαιρο Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Slovenia ΕΥΡΩΠΗ Η Σλοβενία μπορεί να παραταχθεί χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα Γιάν Όμπλακ στον «τελικό» του ομίλου Nations League κόντρα στην Ελλάδα.

Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 07:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα