Σλούκας: «Κερδίσαμε σχετικά εύκολα» (vid)

Την… σκυτάλη των δηλώσεων στα επινίκια του Ολυμπιακού μετά τη σπουδαία επικράτηση επί της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβε ο Κώστας Σλούκας.

Κι όπως είπε: “Κατ’ αρχήν δεν υπάρχουν ισοβαθμίες, είναι κάτι που θα το δούμε στο τέλος της κανονικής περιόδου, είναι πολύ μακριά ακόμη. Προς το παρόν στο σημερινό παιχνίδι, έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι όπως είδατε, υπήρχαν πολλές επαφές, γι’ αυτό κι ήταν χαμηλό το σκορ. Νομίζω δε χάσαμε ιδιαίτερα τη συγκέντρωσή μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού

και θεωρητικά κερδίσαμε σχετικά εύκολα“.

Για την εικόνα που έδειξε με σιγουριά και δημιουργία: “Γενικά προσπαθώ, όπως πολλές φορές έχω πει, να είμαι επιθετικός. Κάποιες φορές θα είμαστε σε καλή μέρα και θα τα βάλουμε, κάποιες φορές όχι και θα τα χάσουμε. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε καλές αποφάσεις και νομίζω στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού πήραμε καλές αποφάσεις, σωστές αποφάσεις παρόλο που δε βάλαμε τα σουτ. Αυτό είναι νομίζω και το μυστικό που βρισκόμαστε και τόσο ψηλά στις βαθμολογικές θέσεις“.

Για τη διαφορετικότητα με την οποία μπορούν να κερδίσουν έναν αγώνα και τί είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει: “Μας χαρακτηρίζει τ’ ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή χημεία, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως βλέπετε και είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε ο στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Από εκεί και πέρα πρέπει πάλι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι και μετά εντός με τη Μακάμπι που είναι επίσης πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι“.

Για το sold out του κόσμου: “Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε, καταλαβαίνει επίσης κι αντιλαμβάνεται πως σε κάθε παιχνίδι είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε έχουμε δώσει το 100% κι αυτήν η προσπάθεια αναγνωρίζεται με τ’ ότι ο κόσμος όλο και περισσότερο έρχεται να μας δει στο γήπεδο“.

Keywords
Τυχαία Θέματα