Ολυμπιακός: Σ. ΜακΚίσικ “Κάναμε εξαιρετική δουλειά απόψε”

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην μπασκετική παρέα των καναλιών NOVA SPORTS και μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού επί της “Βασίλισσας” που έφερε τον ίδιο και την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα είπε: “Κάναμε εξαιρετική δουλειά απόψε, η βασική

μας πεντάδα έκανε εξαιρετική δουλειά στην αρχή του αγώνα, το ίδιο έπραξε κι η δεύτερη μπαίνοντας στη δεύτερη περίοδο κι η συνεργασία των δύο στο δεύτερο ημίχρονο έφερε το αποτέλεσμα και μια μεγάλη νίκη“.

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα αμυντικά ή επιθετικά: “Η άμυνα είναι κάτι που το θέλουμε, κάτι που το ψάχνουμε ειδικά όταν έχουμε δύσκολες βραδιές στο σουτ, όπως απόψε μ’ εξαίρεση τον …. Γουόκαπ (σ.σ. γέλια)”.

Για τη μεταμόρφωση στο ρόλο του από αμιγώς επιθετικό παίκτη σε πιο παίκτη ομάδας πρόσθεσε: “Όταν ήρθα εδώ ήμουν συνηθισμένος στο να σκοράρω, να σκοράρω, να σκοράρω. Ο κόουτς Μπαρτζώκας με έβαλε μέσα σ’ αυτό καλούπι, μέσα σ’ αυτόν το ρόλο, να εναρμονιστώ με την ομάδα έχοντας τον Φαλ κάτω από το καλάθι, πρέπει κι εγώ να έχω τον δικό μου ρόλο, να δίνω την μπάλα μέσα και να παίρνω αυτά που μου αναλογούν. Κι έτσι βρήκα το ρόλο μου“.

Για τη χαλιναγωγημένη “τρέλα” που τον διέκρινε που τον διέκρινε παλαιότερα, όταν σε ματς προ διετίας με τον Ταβάρες είχε προσπαθήσει να καρφώσει μπροστά του 3-4 φορές ενώ πλέον μοιάζει πολύ πιο …. συνετός, είπε: “Όχι, δεν είμαι πια έτσι, ξέρω τί μπορεί να κάνει πλέον το σώμα μου. Ξέρω ότι μπορώ να το κάνω αν προσπαθήσω κι αν έχω την ευκαιρία θα πάω να καρφώσω μπροστά του αλλά όχι πλέον ανεξαρτήτων συνθηκών”.

Τη σκυτάλη πήρε η σύντροφός του που βρισκόταν στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης σημειώνοντας: “Νιώθω πως είμαι η Νο1 οπαδός της ομάδας. Είμαι αυτήν που ντύνομαι πάντα στα χρώματα της ομάδας, δεν έχω χάσει παιχνίδι, δε θέλω να παρεξηγηθεί κανείς αλλά είμαι η Νο1 (σ.σ. γέλια)”.

Για το πώς είναι ο Σακίλ στο σπίτι: “Δεν ξέρω αν όλοι οι παίκτες στο σπίτι όπως εκείνος, κάνοντας κινήσεις μπασκετικές γύρω μου (σ.σ. γέλια)”

Για να προσθέσει ο γκαρντ των “Ερυθρόλευκων”: “Αυτήν είναι η …. εκφοβιστική στο σπίτι (σ.σ. γέλια)”.

Για το αν εκείνη θα πάει στο Κάουνας για το F4: “Δε χάνω παιχνίδι σας είπα, δεν το χάνω με τίποτα“.

Ενώ ο ΜακΚίσικ για το γλέντι στο πρόσφατο γλέντι του γάμου του συμπαίκτη του Σλούκα και το ποιός ήταν ο καλύτερος χορευτής είπε: “Ο Τόμας Γουόκαπ, ακόμη κι αν δεν ξέρει να χορεύει καλά έχει τρομερή αυτοπεποίθηση (σ.σ. γέλια).”

Keywords
Τυχαία Θέματα