Σκέψεις για αλλαγή της διάταξης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να μελετάει το ενδεχόμενο να επαναφέρει το 4-4-1-1 στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αφήνοντας στην άκρη το έως τώρα επιτυχημένο 3-5-2. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει πως λειτουργεί το σύστημα, με το οποίο ξεκίνησε η εφετινή σεζόν της ΑΕΚ, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος θεωρεί
πως το 4-4-1-1 ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού του “Δικέφαλου” του Βορρά και για αυτό βλέπει το ματς με τους Βοιωτούς ως μια γενική πρόβα, για το ντέρμπι των “Δικεφάλων”. Αν δε μείνει ικανοποιημένος από τη λειτουργία της συγκεκριμένης διάταξης, τότε θα επιστρέψει στο 3-5-2, το οποίο λειτουργεί εξαιρετικά μέχρι στιγμής στον δεύτερο γύρο.

Παράλληλα, ο Ουζουνίδης καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον Λεβαδειακό, χωρίς να υπολογίζει στους Μάνταλο και Οικονόμου, καθώς οι δυο παίκτες έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές των καρτών τους στο συγκεκριμένο ματς. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Κρστίτσιτς και Τσόσιτς αναμένεται να πάρουν τις θέσεις τους στο βασικό σχήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα