Χριστοδουλόπουλος: «Είμαστε εδώ…»

09:19 28/1/2019 - Πηγή: Bam
Στους τρεις βαθμούς της νίκης του Ολυμπιακού επί του Αστέρα και όχι στο δικό του γκολ και την ασίστ, στάθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά της λήξη του αγώνα της Τρίπολης. «Οι τρεις βαθμοί είναι το μόνο που μετράει» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Για το παιχνίδι σημείωσε: «Πράγματι αυτή είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και αδικείται πολύ από
τη βαθμολογία ο Αστέρας. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρει ο αντίπαλος ότι θα επιβληθούμε στο γήπεδο και δεν μας δίνει χώρους. Παρόλα αυτά βρίσκουμε τους τρόπους για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό το γρήγορο πρώτο γκολ».

Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού χαίρονται το παιχνίδι, τόνισε: «Όταν πάνε τα πράγματα καλά και βγαίνουν αυτά που δουλεύεις στην προπόνηση, γεμίζεις ικανοποίηση. Η βαθμολογία δεν μας ικανοποιεί, αλλά είμαστε εδώ».

Αναφερόμενος στη δική του εμφάνιση και αυτή του Φορτούνη, σχολίασε: «Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα και για τον Κώστα να βοηθούμε, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Μπορεί και βγάζει διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά».

Τέλος, για το αν το γκολ που πέτυχε ήταν δουλεμένο στην προπόνηση, απάντησε: «Ήταν έμπνευση της στιγμής».
Keywords
Τυχαία Θέματα