Ο Αραούχο παραμένει στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο εξακολουθεί να είναι ο πρώτος μετεγγραφικός στόχος της ΑΕΚ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς οι ιθύνοντες
της ομάδας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τις εφετινές του εμφανίσεις.

Ο Αραούχο μετράει τρία γκολ και δυο ασίστ σε 18 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα και το τελευταίο διάστημα έχει τεθεί εκτός πλάνων. Παράλληλα, οι “νησιώτες” προχώρησαν στην απόλυση του Πάκο Ερέρα και έχουν προαναγγείλει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ανάμεσα στους παίκτες, που θα αποχωρήσουν αναμένεται να είναι και ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος φέρεται ήδη να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη είναι 60 εκατομμύρια ευρώ, όμως η Λας Πάλμας αναμένεται να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις της, προκειμένου να τον παραχωρήσει. Ο Αραούχο, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2020 με την ισπανική ομάδα, είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα