Σημαντική βαθμολογική ανάσα για Σπαλ και Μίλαν (videos)


Η δεύτερη μέρα της 6ης αγωνιστικής στη Serie A περιελάμβανε μονομαχίες – κυρίως – μεταξύ των ουραγών ομάδων της βαθμολογίας. Μεγάλες κερδισμένες η Σπαλ κι η Μίλαν που επικράτησαν των Πάρμα εντός και της Τζένοα εκτός – αντίστοιχα – ενώ η Ελλάς Βερόνα «φρόντισε» η Σαμπντόρια να παραμείνει στον πυθμένα της βαθμολογίας.Ελλάς

Ελλάς Βερόνα – Σαμπντόρια

Ο 19χρονος Κουμπούλα σημείωσε το παρθενικό του επαγγελματικό γκολ
στο 9’, στο 81’ ο Μούρου είχε κακή εκτίμηση κι αντίδραση σε φάουλ του Βελόσο και το 2-0 ήρθε φυσιολογικά για τους γηπεδούχους.

ΣΠΑΛ – Πάρμα

Ένα γκολ του Πετάνια στο 31’ αποδείχτηκε αρκετό για τους γηπεδούχους ώστε να επιστρέψουν στις νίκες αν και η αποβολή του Στρεφέτσα στο 70’ δημιούργησε μια σχετική ανασφάλεια αλλά η ασύνδετη εικόνα των φιλοξενούμενων την άφησε να περάσει αναξιοποίητη μέχρι τέλους.

Τζένοα – Μίλαν

Σ’ έναν αγώνα με τέσσερις αποβολές η Μίλαν θυμήθηκε τον ... κακό της εαυτό στο πρώτο μέρος όταν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από λάθος εκτίμηση του Ρέινα σε φάουλ του Σένε. Οι αλλαγές του Τζαμπάολο στην ανάπαυλα έφεραν αποτέλεσμα καθώς ο εκ των νεοεισελθώντων Πακετά έδωσε την ασίστ στο 51’ στον Ερνάντεζ για την ισοφάριση, ενώ το έτερο νέο πρόσωπο του δεύτερου μέρους Λεάο έξι λεπτά μετά κέρδισε το πέναλτι μαζί και την αποβολή του Μπιράσι, το οποίο κι αξιοποίησε ο Κεσιέ για το 1-2. Στις καθυστερήσεις ο Ρέινα είπε «όχι» σ’ εκτέλεση πέναλτι του Σένε.
Keywords
Τυχαία Θέματα