Τα στιγμιότυπα της Ligue 1 (video)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΑΝΖΕ 4-0
Καταιγιστική η Παρί στο ντέρμπι κορυφής με την Ανζέ, νίκησε 4-0 και πλέον η διαφορά της από τη δεύτερη θέση που βρίσκεται η Ναντ με 19, είναι στους τρεις βαθμούς. Ένα γκολ και δυο ασίστ στα τρία πρώτα γκολ ο Σαράμπια, για τρίτη φορά στην καριέρα του. Σαράμπια, Ικάρντι Γκέιγ και Νεϊμάρ οι σκόρερ.

ΤΟΥΛΟΥΖ - ΜΠΟΡΝΤΟ 1-3

Η Μπορντό επικράτησε με 3-1 της Τουλούζ εκτός έδρας
στο ντέρμπι της δυτικής Γαλλίας, με τον Κουλούρη να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της ομάδας του. Ο Ντε Πρεβίλ Καμανό άνοιξε το σκορ στο 2 και ο Πάμπλο έκανε το 2-0 στο 19. Ο Χουάνγκ έκανε το 3-1 και ο Κουλούρης μείωσε σε 3-1 φτάνοντας τα 4 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

ΑΜΙΑΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 3-1

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της ένατης αγωνιστικής, η Αμιάν νίκησε με 3-1 τη Μαρσέιγ, πέτυχε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, πρώτη στην ιστορία της απέναντι στην αποδεκατισμένη Ολιμπίκ και έφτασε τους 11 βαθμούς. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Μπόας μετά από επτά ματς. Τα γκολ για την Αμιάν οι Αλεσαμί, Γκιρασί και Μεντόζα, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Μενεντέτο σε 1-1.

ΝΑΝΤ - ΝΙΣ 1-0
Η Ναντ επικράτησε με 1-0 της Νις χάρη σε γκολ του Σιμόν στο 86ο λεπτό και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Ανζέ από την Παρί.

ΜΠΡΕΣΤ - ΜΕΤΣ
Η Μπρεστ επικράτησε της Μετς με 2-0 με γκολ των Φοσουριέ και Καστελέτο. Η Μπρεστ βρέθηκε στην 12η θέση

ΜΟΝΤΠΕΛΙΕ - ΜΟΝΑΚΟ
Η Μοντπελιέ νίκησε με 3-1 τη Μονακό και σκαρφάλωσε στην 14η θέση της βαθμολογίας. Μολέ, Μέντες και Ντελόρτ οι σκόρερ για τους γηπεδούχους ενώ μείωσε με Μπεν Γιεντέρ η Μονακό που ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκολόβιν.

ΝΤΙΖΟΝ - ΣΤΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
Στο ντέρμπι της ουράς, η Ντιζόν με γκολ του Μαβιντίντι, πήρε το τρίποντο κόντρα στην Στρασμπούργκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα