Τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής στην Ισπανία (video)

Θύμισε τη Ρεάλ του χθες (επιβλητικά) και του σήμερα (με μπόλικο άγχος) η ομάδα του Ζιντάν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου και στο φινάλε πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 4-2 επί τις Γρανάδα με την οποία απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Ισπανική La Liga χωρίς να σκέφτεται το τι θα γίνει στα υπόλοιπα ματς της 8ης αγωνιστικής.

Με γκολ των Μπενζεμά (2’), Αζάρ (45+1’) και Μόντριτς (61’) έβαλε τις βάσεις για τις νίκη
επί της Γρανάδα όμως η πεισματάρα ομάδα της Ανδαλουσίας άγχωσε το «παλάτι» της «βασίλισσας» με γκολ των Ματσίς (πεν, 66’) και Ντομίγκος Ντουάρτε (77’).
Στις καθυστερήσεις ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με το πρώτο του τέρμα, επιστρέφοντας στους «Μερέγκες».

Σημαντική νίκη για τη Λεβάντε στο Λεγανιές με 2-1. Οι Ρότζερ Μάρτι (45+2’ πεν,) και Καμπάνια (49') έβαλαν μπροστά τους φιλοξενούμενους. Μείωσε ο Μπρέϊθγουεϊτ στο 77’ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε σε εκτέλεση πέναλτι να νικήσει τον γκολκίπερ Αϊτόρ Φερνάντες και έτσι η ομάδα του έχασε μένοντας μόνη στην τελευταία θέση. Ο Σιόβας έπαιξε για 82 λεπτά κι αντικαταστάθηκε προκειμένου η ομάδα του να πιέσει στο φινάλε.

Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια ήταν καλύτερη και προηγήθηκε με γκολ του Ουρουγουανού Γκόμες στο 27’ Με πέναλτι ο Ντάνι Παρέχο πέτυχε το δεύτερο γκολ των «νυχτερίδων» στο 83' για να μειώσει η Αλαβές στο 89’ με τον Λούκας Πέρες.

Στην Παμπλόνα η Βιγιαρεάλ πήρε προβάδισμα με τον Πο Τόρες μόλις στο 5ο λεπτό. Η Οσασούνα ισοφάρισε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Αργεντινό Ρονκάλια στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 79' ένας άλλος Αργεντινός, ο Άβιλα με σουτ έκανε το τελικό 2-1
Keywords
Τυχαία Θέματα