Σφαιρόπουλος: "Ντρέπομαι..."

Απογοητευμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Κύμη, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΦ. Πρόβλημα στη μέση ο Ρόμπερτς.

Εν τω μεταξύ, μετά από 12 λεπτά συμμετοχής, ο Μπράιαν Ρόμπερτς αποχώρησε με πόνους στη μέση, με τον Σφαιρόπουλο να απαντά σε σχετική ερώτηση για την κατάσταση του Αμερικανού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακό
είπε:

«Σήμερα κάναμε το 1-0, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Κρατήσαμε την Κύμη στους οκτώ πόντους στην πρώτη περίοδο και στους 11 έως το 15', η διαφορά έφτασε στους 25 πόντους και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Σταμάτησαν να κάνουν αυτά που έπρεπε.

Για την εικόνα μετά το 15' πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα. Μίλησα στους παίκτες και τους είπα ότι όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, βλέπετε πως είναι τα πράγματα στο γήπεδο, η κατάσταση δεν θα πάει όπως θέλουμε. Η ομάδα θέλει κάτι παραπάνω απ' όλους. Έχουμε κερδίσει σε δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες, έχουμε κερδίσει δύο φορές ομάδες του Final Four. Κάτι φταίει, είναι και πνευματικό και αγωνιστικό το πρόβλημα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλό, σίγουρα όμως είμαι προβληματισμένος. Προσπαθώ να βρω την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Για το πρόβλημα του Ρόμπερτς: «Έχει πρόβλημα με την μέση του και θα δούμε με τον γιατρό σε τί κατάσταση θα είναι αύριο».
Keywords
Τυχαία Θέματα