Σερέλης: “Έπρεπε να βάλουμε κάποια στιγμή ένα μεγάλο σουτ, περαστικά στον Βεζένκοφ”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

“Πριν πω τι μας έδωσε τη νίκη να ευχηθώ περαστικά στον Βεζένκοφ, ελπίζω να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά, εύχομαι πραγματικά το παιδί να είναι καλά. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη σήμερα ήταν η τρομερή θέληση και πάθος που είχαμε. Όσο βρίσκομαι εγώ εδώ έχουμε χάσει τρία παιχνίδια στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό. Σήμερα, μετά τις απώλειες του Ολυμπιακού

νομίζω ότι αγχωθήκαμε παραπάνω από όσο έπρεπε, βλέπαμε να φεύγουν παίκτες που είναι παραπάνω από βασικοί και δεν είχαμε καθαρό μυαλό να εκτελέσουμε όσα είχαμε πει.

Συγχρόνως αυτή η πίεση προήλθε από τις συνεχόμενες ήττες. Όμως είχαμε τρομερό πάθος, βγάλαμε άμυνες και στο τέλος, για πρώτη φορά φέτος, βάλαμε ένα μεγάλο σουτ και πήραμε το ματς. Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε πάνω στον Πίτερς, έχουμε παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα, ή ο Γκριγκόνις θα έπαιρνε τη μπάλα, ή ο Πονίτκα. Βάλαμε ένα μεγάλο σουτ. Όσο και να λέμε ότι οι παίκτες δεν σκέφτονται το αρνητικό σερί όταν παίζουν, βαραίνει στο μυαλό τους, δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι. Νομίζω ότι αυτό μας έκανε αρκετά διστακτικούς στην επίθεση, δεν παίρναμε καλές επιλογές. Αλλά έπρεπε και εμείς κάποια στιγμή να βάλουμε ένα μεγάλο σουτ, το βάλαμε και πήραμε τη νίκη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα