Σεμέδο: "Να πάρουμε την κατοχή από τη Μάντσεστερ Σίτι"

Σεμέδο: "Να πάρουμε την κατοχή από τη Μάντσεστερ Σίτι"vkonstanΤρί, 11/24/2020 - 17:23

Ο Ολυμπιακός εν μέσω πολλών προβλημάτων αντιμετωπίζει στο Φάληρο τη Μάντσεστερ Σίτι (24/11, 19.55, MC Novasports.gr) για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε

στη συνέντευξη τύπου αναλύοντας το πρόσωπο που πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τη στρατηγική του Ολυμπιακού

"Όλοι οι παίκτες είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε αυτοπεποίθηση και θα ακολουθησουμε τη στρατηγική μας σε αυτα που λεει ο προπονητής". 

Για τη "φθορά" των διεθνών του Ολυμπιακού

"Πιστευω πως όλες οι ομάδες μεγάλες που παλευουν για τους τίτλους δίνουν πολλά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. Είναι ωραίο να συμμετέχεις σε αυτά τα ματς γιατί είναι υψηλού επιπέδου. Δεν είναι κάτι αρνητικό γιατί αγωνιζόμαστε και βελτιωνόμαστε συνέχεια".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ

"Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Της αρέσει να έχει την κατοχή. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο μέρος του πρώτου ματς ήταν πως πήραμε την μπάλα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Κουραστηκαμε στο τέλος. Θέλουμε να πάρουμε την μπάλα στα πόδια μας". 

Για το αν είναι δύσκολο να αλλάζει συνεχώς παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας

Ολυμπιακός είναι ένα τοπ κλαμπ με παίκτες υψηλού επιπέδου. Όσο περισσότερο παίζεις με έναν παίκτη τον γνωριζεις και κάνεις καλύτερη δουλειά μαζί του. Δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν, ο Σεμέδο, ο Μπα ή ο Σισέ. Όποιος μπει στον αγωνιστικό χώρο θα δώσει το καλύτερο. Όλη η ομάδα θα πρέπει να νιώθει καλά και να έχει αυτοπεποίθηση". 

Για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον έχει συμβουλεύσει για το Champions League

"H αλήθεια είναι πως όταν είμαι μαζί του και έχουμε χρόνο δεν συζητάμε για ποδόσφαιρο αλλά για άλλα πράγματα. Για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό και όχι σε κάτι άλλο πέρα απ' αυτό".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ UEFA Champions League Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για το προσεχές ματς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι, δηλώνοντας πως η συγκέντρωση θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 17:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα