FIBA: Στο νούμερο 1 των Power Rankings η Εθνική μας!

FIBA: Στο νούμερο 1 των Power Rankings η Εθνική μας!basket1thanosΤρί, 11/24/2020 - 16:44

Άνοδο εννέα θέσεων και... κορυφή στα Power Rankings της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης για την «Επίσημη Αγαπημένη»!

Το 2/2 στις πρώτες δύο αγωνιστικές (τον Φεβρουάριο) σε συνδυασμό με τα «στραβοπατήματα» πολλών μεγάλων δυνάμεων στο πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών του Eurobasket 2022, έφεραν την

Εθνική μας στην πρώτη θέση των Power Rankings.

Το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με Λετονία (27/11) και Βουλγαρία (29/11) στην «φούσκα» του Σεράγεβο, με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης στα τελικά της μεγάλης διοργάνωσης από την Κυριακή!

Η FIBA αναφέρει σχετικά: 

«Βρίσκεται στο 2-0, δείχνει καλά, νιώθει καλά, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει τους διοργανωτές στο γκρουπ του Σεράγεβο. Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στο 4-0 πριν τελειώσει η εβδομάδα. Επίσης, ήταν τα γενέθλια του Νίκου Γκίκα την περασμένη Κυριακή, οπότε εδώ είναι ένα δώρο για τον πόιντ γκαρντ, η πρώτη θέση στα Power Rankings. Ορίστε. Χρόνια πολλά φίλε! Επίσης από όλες τις υπερδυνάμεις, η Ελλάδα είναι μια από τις μόλις τέσσερις ομάδες με 2-0 σε αυτό το Top-10».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Ευρώπη - ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Δύο 24ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ της τρίτης αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2022, η FIBA παρουσίασε τα ανανεωμένα Power Ranking, με την Εθνική μας ομάδα να φιγουράρει στη πρώτη θέση! Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 16:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα