Παναθηναϊκός: Παίρνει... "σκούπα" ο Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Παίρνει... "σκούπα" ο Μπόλονι! ntzouaniΤρί, 11/24/2020 - 16:19

Εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα, μετά από σχετική εισήγηση του Λάζλο Μπόλονι προς τη διοίκηση του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr,

ο Ρουμάνος προπονητής παρέδωσε πρόσφατα την έκθεση του στον Γιάννη Αλαφούζο και μεταξύ των εισηγήσεων του προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και η μείωση του αριθμού των παικτών οι οποίοι θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο Λάζλο Μπόλονι θεωρεί ότι οι 35 ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι υπερβολικός και στην έκθεση του αναφέρει ότι δεν γίνεται να δουλέψει με το σωστό τρόπο με αυτόν τον αριθμό παικτών να συμμετέχουν στις προπονήσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο έμπειρος προπονητής ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο να αποχωρήσουν τουλάχιστον εννέα παίκτες από το ρόστερ, υπογραμμίζοντας ότι ο ιδανικός αριθμός ποδοσφαιριστών για τη σωστή προετοιμασία είναι 26 (μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες).

Στην έκθεση του, ο Μπόλονι έχει αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα παικτών τα οποία θεωρεί ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν αυτά που επιθυμεί και ανάμεσα τους είναι και... εκπλήξεις, ενώ συμπεριλαμβάνονται σχεδόν όλοι όσοι ήταν στο γκρουπ των "κομμένων" εδώ και αρκετούς μήνες.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Παναθηναικού αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα μετά από σχετική εισήγηση του Λάζλο Μπόλονι. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 16:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα