Σε συζητήσεις και ο Taika Waititi για το "The Suicide Squad"

Πιθανό άλμα θα κάνει ο Taika Waititi από το MCU στο DCEU

Το επερχόμενο sequel της DC, "The Suicide Squad", ίσως να συμπεριλάβει ακόμα ένα πρόσωπο, οικείο στους fans του MCU. Λόγος γίνεται για τον Αυστραλό σκηνοθέτη και ηθοποιό, Taika Waititi, που το 2017 έδωσε στην Marvel το "Thor: Ragnarok" και ο οποίος σύμφωνα με το Deadline, βρίσκεται σε συζητήσεις για να μπει στο cast του "The Suicide Squad" του James

Gunn.

Ακόμα φυσικά είναι πολύ θολά όλα για να έχουμε κάποια πληροφορία σχετικά με τον ρόλο που ενδέχεται να αναλάβει, ή ακόμα και να γνωρίζουμε το αν θα είναι live-action ή CGI ο χαρακτήρας, όπως ακριβώς είχε γίνει με το Ragnarok, που πήρε τον ρόλο του Korg.

Το μέσο επίσης αναφέρει πως τα γυρίσματα του "The Suicide Squad" θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, υποδηλώνοντας πως το table read του cast έχει προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου και η παραγωγή θα ξεκινήσει επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα αυτά έρχονται αμέσως μετά την είδηση πως ο Nathan Fillion ίσως υπογράψει για έναν άγνωστο προς το παρόν ρόλο, για το εν λόγω sequel της DC.

Οι δυο τους λοιπόν, αν όντως μπουν, θα βρεθούν πλάι στους Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller) και Boomerang (Jai Courtney), όπως και στους νεοφερμένους Dave Dastmalchian (Polka-Dot Man), Daniela Melchior (Ratcatcher) και Steve Agee (King Shark). Να υπενθυμήσουμε πως ο Deadshot του Will Smith δεν θα επιστρέψει για τη συνέχεια, κι ενώ αρχικά φημολογούνταν πως ο Idris Elba θα αναλάμβανε τον ρόλο του, ωστόσο ο Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί κάποιον άλλο χαρακτήρα, προς το παρόν άγνωστο στο κοινό.

Το "The Suicide Squad" έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 6 Αυγούστου 2021 (ΗΠΑ).

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceO Nathan Fillion μπαίνει στο "The Suicide Squad"Στρατιωτική επιστροφή για το "The Suicide Squad"Ο Michael Rooker σε συζητήσεις για τον ρόλο του King Shark στο "The Suicide Squad"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα