Από το "Yesterday" έρχεται η νέα προσθήκη της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Το cast του "Tenet" όλο και μεγαλώνει.

Μια νέα προσθήκη αποκτά η επερχόμενη ταινία του Christopher Nolan, "Tenet".

Ο λόγος για τον Himesh Patel, ο οποίος σύμφωνα με το Variety, θα ενσωματωθεί στο cast που αποτελείται από τον Robert Pattinson, αλλά και τους Elizabeth Debicki, την οποία γνωρίσαμε στην ταινία "Widows" (2018), John

David Washington και Adam Driver, οι οποίοι ξανασυνεργάστηκαν στην Οσκαρική ταινία του Spike Lee, "BlacKkKlansman", Rooney Mara (Don't Worry, He Won't Get Far on Foot), Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine και Kenneth Branagh.

Τον Patel τον είδαμε πρόσφατα στην ταινία του Danny Boyle, "Yesterday", ενώ αναμένουμε να τον δούμε και στα "The Aeronauts", πλάι στους Eddie Redmayne και Felicity Jones, αλλά και στα τηλεοπτικά "Avenue 5" και "The Luminaries".

To "Tenet" θα είναι "μια ταινία επικής δράσης, η οποία θα περιστρέφεται γύρω από τον κόσμο της παγκόσμιας κατασκοπίας" και τα γυρίσματα θα γίνουν σε επτά διαφορετικές χώρες. Ο Nolan θα σκηνοθετήσει την ταινία που έγραψε και θα είναι παραγωγός πλάι στη γυναίκα του Emma Thomas και τον Thomas Hayslip (The Dark Knight), ο οποίος θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Ο οσκαρικός Ludwig Göransson (Black Panther, Creed) θα συνθέσει την μουσική για την ταινία.

Αυτή θα είναι η 11η ταινία του Nolan, την οποία θα γράψει, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός, μαζί με την Emma Thomas. Ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για την τριλογία "The Dark Knight" και τα "Inception", "Interstellar" και "Dunkirk". Να υπενθυμίσουμε ότι το "Interstellar" κέρδισε βραβείο Όσκαρ για τα Καλύτερα Οπτικά Εφέ και ήταν υποψήφια για το ίδιο βραβείο στις κατηγορίες Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης και Σκηνικών. Το περσινό "Dunkirk" χάρισε στον Nolan την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ σκηνοθεσίας. Η ταινία έχει αποσπάσει $527 εκ. παγκοσμίως.

Όσοι παρευρέθηκαν στην προβολή του "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" είχαν την χαρά να απολαύσουν ένα teaser trailer των 40 δευτερολέπτων από την επερχόμενη ταινία. Τo "Tenet" θα είναι μεγάλου προϋπολογισμού και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου 2020 στις οθόνες IMAX.

IGN GreeceTrailer έκπληξη ετοίμαζε ο Christopher Nolan για το κοινό που πήγε να δει το "Hobbs & Shaw" (ΗΠΑ)Κατασκοπική θα είναι η νέα ταινία του Christopher Nolan'Εξωπραγματικό' είναι το σενάριο της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα