Αντίο στο SNL λέει η Leslie Jones

Μετά από πέντε χρόνια.

Η Leslie Jones αποφάσισε να μην επιστρέψει στο Saturday Night Live για την επερχόμενη σεζόν του.

Η ηθοποιός, που μπήκε στο cast της ποικιλόμορφης κωμικής εκπομπής το 2014, αποχωρεί πριν την πρεμιέρα του φθινοπώρου, σύμφωνα με το THR. Μέχρι στιγμής, η Jones είναι το μόνο μέλος από το cast της προηγούμενης σεζόν που δεν θα επιστρέψει για την επερχόμενη 45η σεζόν, η οποία

αναμένεται να ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου στο NBC.

Το μέσο επίσης αναφέρει πως η Jones αποχωρεί για να μπορέσει να δώσει όλη της την προσοχή σε επερχόμενα κινηματογραφικά project και στο κωμικό special του Netflix. Να σημειώσουμε πως η Jones έγινε γνωστή μέσα από τα Weekend Update του SNL, όπου έλεγε τη γνώμη της για τα πάντα (από ραντεβού μέχρι την ποπ κουλτούρα), όπως και για τις μιμήσεις της των Whoopi Goldberg και Omarosa. Απέσπασε τρεις υποψηφιότητες για Emmy για τη δουλειά της στην εκπομπή· δύο ως ηθοποιός και ένα για το τραγούδι "The Upper East Side." Εκτός SNL, εμφανίστηκε στο reboot των Ghostbusters το 2016, καθώς και στο επερχόμενο "The Angry Birds Movie 2", ενώ σύντομα θα τη δούμε στο sequel του "Coming to America" μαζί με τους Eddie Murphy και Tracy Morgan.

Το SNL πρόσφατα ανακοίνωσε κάποιους από τους νέους οικοδεσπότες της για την επερχόμενη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των Woody Harrelson (28 Σεπτ.), Phoebe Waller-Bridge (05 Οκτ.), David Harbour (12 Οκτ.), Kristen Stewart (02 Νοεμ.) και Eddie Murphy (21 Δεκ.), οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή στο SNL για πρώτη φορά από το 1984.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΑποσπάσματα από τα spinoffs του "Game of Thrones" παρουσίασε το "Saturday Night Live"Βίντεο από τα παρασκήνια του SNL δίνει νέο φως στη σειράΟ Will Ferrell επιστρέφει ως George W. Bush στο Saturday Night Live

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα