Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σολδάνο

Έτοιμος να μπει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι ο Φράνκο Σολδάνο, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε από τον Ολυμπιακό, μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, καθώς προέρχεται από φουλ αγωνιστική δράση
στην πατρίδα του με την Ουνιόν Σάντα Φε. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνος, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος με την Ξάνθη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του για το βασικό σχήμα των “ερυθρολεύκων”, όμως θέλει πρώτα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, πριν τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Για αυτό τον λόγο το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τους Ακρίτες και στη συνέχεια να μπει σταδιακά στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Παράλληλα, εξαιρετική εντύπωση έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο χαρακτήρας του παίκτη, καθώς σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα έχει μια απόλυτα επαγγελματική συμπεριφορά και μοιάζει αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα